Tapak ini menggunakan dan menetapkan "kuki" pada komputer anda untuk membantu menjadikan tapak web ini lebih baik. Anda boleh mengetahui lebih lanjut tentang kuki ini dan maklumat am tentang cara menukar tetapan kuki anda dengan mengklik di sini. Dengan terus menggunakan tapak ini tanpa mengubah tetapan anda, anda bersetuju dengan penggunaan kuki kami.

Terma penggunaan 24 Ogos 2022

Maklumat dalam laman web ini disediakan sebagai perkhidmatan umum kepada pengguna. Walaupun segala usaha telah dibuat untuk memberikan maklumat yang tepat dan tepat pada masanya pada halaman ini, tapak ini mahupun mana-mana pengarangnya tidak membuat sebarang waranti, tersurat atau tersirat, atau mengambil sebarang liabiliti atau tanggungjawab undang-undang untuk ketepatan atau kesempurnaan mana-mana maklumat yang terkandung di dalam ini. laman web. Laman web ini tidak boleh dipertanggungjawabkan untuk kandungan, ketepatan, kesempurnaan, ketepatan masa atau kualiti mana-mana halaman yang dirujuk oleh pautan luar. Maklumat yang disimpan pada sistem komputer ini telah dikumpul daripada pelbagai sumber dan tertakluk kepada pemadaman, penambahan atau perubahan tanpa sebarang notis daripada laman web ini.

DENGAN MENGAKSES MAKLUMAT DI LAMAN INI, ANDA BERSETUJU BAHAWA LAMAN INI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KEPADA ANDA ATAS LANGSUNG, TIDAK LANGSUNG, AKIBAT, KHAS, ATAU SEBARANG KEROSAKAN LAIN YANG ANDA MUNGKIN TANGGUNG MELALUI PENGGUNAAN MAKLUMAT YANG TERDAPAT DI DALAM LAMAN INI LAMAN INI.


BACK

tel+86 183 9099 2093

e-mel[e-mel dilindungi]

whatsapp

#

hubungan