Tapak ini menggunakan dan menetapkan "kuki" pada komputer anda untuk membantu menjadikan tapak web ini lebih baik. Anda boleh mengetahui lebih lanjut tentang kuki ini dan maklumat am tentang cara menukar tetapan kuki anda dengan mengklik di sini. Dengan terus menggunakan tapak ini tanpa mengubah tetapan anda, anda bersetuju dengan penggunaan kuki kami.

PENYELESAIAN

Sentiasa Menyediakan Pengguna dengan Penyelesaian

Nilai PERFLEX adalah berdasarkan keperluan pengguna, untuk menyelesaikan masalah hiasan rumah seperti grouting jubin, jubin, pengedap, dll. hiasan permukaan dan perlindungan struktur konkrit/keluli, dsb. dengan larutan salutan.

Grouting & JubinGrout jubin kartrij yang inovatif dan mortar epoksi dalam baldi semuanya direka untuk grouting jubin di mana-mana sahaja.
Ia kalis noda, tahan acuan dan cendawan, yang memberikan lantai atau dinding anda penampilan siap yang segar.

LAGI PENYELESAIAN

Ikatan & Pengedap

LAGI PENYELESAIAN

Lantai Lancar

LAGI PENYELESAIAN

Kalis air

LAGI PENYELESAIAN

LATIHAN TEMPATAN
&SERVIS TEKNIKAL

Walaupun kebanyakan produk Perflex mudah digunakan, latihan pengguna masih menjadi tugas yang mesti dilakukan untuk memastikan hasil yang optimum bagi setiap projek, besar atau kecil. Oleh itu, kami memberi sokongan kepada rakan kongsi kami untuk memberikan latihan profesional kepada pengguna kami dalam bentuk yang berbeza. Apabila isu muncul, kami bekerjasama dengan rakan kongsi tempatan kami untuk menangani isu tersebut.

TEROKAI LEBIH LANJUT

tel+86 183 9099 2093

e-mel[e-mel dilindungi]

whatsapp

#

hubungan