Tapak ini menggunakan dan menetapkan "kuki" pada komputer anda untuk membantu menjadikan tapak web ini lebih baik. Anda boleh mengetahui lebih lanjut tentang kuki ini dan maklumat am tentang cara menukar tetapan kuki anda dengan mengklik di sini. Dengan terus menggunakan tapak ini tanpa mengubah tetapan anda, anda bersetuju dengan penggunaan kuki kami.

Dasar Persendirian 25 Ogos 2022

Privasi anda penting bagi kami.

Adalah menjadi dasar PERFLEX Syarikat untuk menghormati privasi anda berkenaan dengan sebarang maklumat yang kami kumpul semasa mengendalikan laman web kami. Selaras dengan ini, kami telah membangunkan dasar privasi ini supaya anda boleh memahami cara kami mengumpul, menggunakan, berkomunikasi, mendedahkan dan menggunakan maklumat peribadi. Kami telah menggariskan dasar privasi kami di bawah.

Kami akan mengumpul maklumat peribadi dengan cara yang sah dan saksama, di mana sesuai, dengan pengetahuan atau persetujuan individu berkenaan.

Sebelum atau pada masa yang mengumpul maklumat peribadi, kami akan mengenal pasti maksud yang mana maklumat yang dikumpul.

Kami akan mengumpulkan dan menggunakan maklumat peribadi semata-mata untuk memenuhi tujuan yang ditentukan oleh kami dan untuk tujuan sampingan lain, kecuali kami mendapat persetujuan individu yang berkenaan atau seperti yang dikehendaki oleh undang-undang.

Data peribadi harus relevan dengan tujuan-tujuan yang baginya ia adalah untuk digunakan, dan, setakat yang perlu untuk tujuan tersebut, haruslah tepat, lengkap, dan up-to-.

Kami akan melindungi maklumat peribadi dengan menggunakan perlindungan keselamatan yang wajar terhadap kehilangan atau pencurian, serta akses, pendedahan, penyalinan, penggunaan atau pengubahsuaian yang tidak dibenarkan.

Kami akan membuat mudah didapati bagi pelanggan maklumat tentang polisi dan amalan kami berkaitan dengan pengurusan maklumat peribadi.


BACK

tel+86 183 9099 2093

e-mel[e-mel dilindungi]

whatsapp

#

hubungan