Tapak ini menggunakan dan menetapkan "kuki" pada komputer anda untuk membantu menjadikan tapak web ini lebih baik. Anda boleh mengetahui lebih lanjut tentang kuki ini dan maklumat am tentang cara menukar tetapan kuki anda dengan mengklik di sini. Dengan terus menggunakan tapak ini tanpa mengubah tetapan anda, anda bersetuju dengan penggunaan kuki kami.

Cara Menyertai Perflex

Pengedar adalah Jambatan untuk PERFLEX untuk Mencapai Pengguna Setempat

PERFLEX telah mewujudkan sistem pengedaran matang di seluruh dunia. Dengan menyokong dan bekerjasama dengan pengedar, PERFLEX bekerjasama dengan pengedar untuk menyediakan produk dan perkhidmatan berkualiti tinggi kepada pengguna di seluruh dunia.

Cara Menyertai PERFLEX

PERFLEX telah menubuhkan pengedar kerjasama di Australia, United Kingdom, Itali, Amerika Syarikat, Kanada, Malaysia, Singapura, Arab Saudi, Thailand dan lebih daripada 30 negara. Dengan kemunculan perniagaan baharu dan produk berharga, jika anda mempunyai kebolehan pengedaran yang kukuh dan pengalaman yang baik dalam pemasaran bahan binaan, kami mengalu-alukan penyertaan anda untuk mendapatkan peluang perniagaan yang berpotensi besar.
Kumpulan PERFLEX tidak berpuas hati dengan mereka bentuk, mengeluarkan dan mengedar produk: ia membawa kepada pasaran pelbagai penyelesaian yang memenuhi permintaan pelanggan PERFLEX untuk prestasi dan cabaran pembangunan mampan.

tel+86 183 9099 2093

e-mel[e-mel dilindungi]

whatsapp

#

hubungan