Tapak ini menggunakan dan menetapkan "kuki" pada komputer anda untuk membantu menjadikan tapak web ini lebih baik. Anda boleh mengetahui lebih lanjut tentang kuki ini dan maklumat am tentang cara menukar tetapan kuki anda dengan mengklik di sini. Dengan terus menggunakan tapak ini tanpa mengubah tetapan anda, anda bersetuju dengan penggunaan kuki kami.

Strategi Global

PERFLEX Sediakan Sistem Perkhidmatan Penuh untuk Pengguna Global

PERFLEX bertujuan untuk mewujudkan sistem perkhidmatan yang lengkap untuk pengguna global dan menyediakan perkhidmatan profesional untuk pengguna tempatan. Melalui pembangunan bertahun-tahun, PERFLEX telah mewujudkan sistem pengedaran di lebih 30 negara. Pengedar tempatan kami menyediakan pengguna dengan produk dan perkhidmatan grouting dan salutan PERFLEX berkualiti tinggi.

Pembinaan Sistem Pengedaran Global

Perflex telah menubuhkan pengedar kerjasama di Australia, United Kingdom, Itali, Amerika Syarikat, Kanada, Malaysia, Singapura, Arab Saudi, Thailand dan lebih daripada 30 negara. Kejayaan pengedar kami adalah bukti kejayaan kami sendiri. Itulah sebabnya kami sentiasa memberi mereka sokongan penuh kami dalam pemasaran, jualan, perancangan, pembinaan rangkaian dan sebarang bantuan lain yang boleh kami berikan. Bagi mereka yang sudi menyertai kami, kami tidak sabar untuk bekerja dan berkembang bersama anda di wilayah anda.

Pembinaan Sistem Perkhidmatan Global

Perflex memahami kepentingan melakukan seperti yang dilakukan oleh orang Rom ketika berada di Rom, kami menyedari terdapat perbezaan dari satu wilayah ke wilayah yang lain, Perflex bekerjasama dengan pengedar tempatan secara rapat untuk menyediakan perkhidmatan profesional dan tepat pada masanya kepada semua pelanggan akhir Perflex, seperti pengedar Perflex selalunya menganjurkan forum latihan, komunikasi dan ahli, dan bekerjasama dengan kontraktor menyediakan perkhidmatan pembinaan untuk pengguna.

Pembinaan Sistem Penyumberan Global

Perflex sumber bahan mentah daripada syarikat terkemuka global, seperti Feiyang Protech, Mitsubishi Chemical, Cabot, BASF dan banyak lagi, kami bekerjasama dengan pembekal dari seluruh dunia untuk memastikan kami dapat mencapai standard kualiti optimum dan pembekalan yang stabil kepada pelanggan kami. Tambahan pula, Perflex menyediakan R&D bersama dengan syarikat-syarikat hebat tersebut untuk menerokai teknologi paling canggih, jadi Perflex membentuk sistem pembelian global yang matang untuk memastikan pembekalan yang layak kepada pelanggan global.

tel+86 183 9099 2093

e-mel[e-mel dilindungi]

whatsapp

#

hubungan