Tapak ini menggunakan dan menetapkan "kuki" pada komputer anda untuk membantu menjadikan tapak web ini lebih baik. Anda boleh mengetahui lebih lanjut tentang kuki ini dan maklumat am tentang cara menukar tetapan kuki anda dengan mengklik di sini. Dengan terus menggunakan tapak ini tanpa mengubah tetapan anda, anda bersetuju dengan penggunaan kuki kami.

PUSAT PENGEDAR

Pengedar adalah Jambatan untuk PERFLEX untuk Mencapai Pengguna Setempat

PERFLEX telah mewujudkan sistem pengedaran matang di seluruh dunia. Dengan menyokong dan bekerjasama dengan pengedar, PERFLEX bekerjasama dengan pengedar untuk menyediakan produk dan perkhidmatan berkualiti tinggi kepada pengguna di seluruh dunia.

Strategi Pengedar

PERFLEX menyediakan sokongan teknikal, sokongan pemasaran dan sokongan selepas jualan yang paling maju kepada pengedar kami. Pengguna akhir boleh menikmati produk terjamin dan perkhidmatan selepas jualan daripada pengedar kami di seluruh dunia.

Sokongan Pengiklanan

1- PERFLEX mempunyai pasukan pemasaran profesional untuk mengambil tanggungjawab untuk mencipta & menyelenggara laman web untuk pengedar kami. Sementara itu, artikel pengiklanan terus diterbitkan di media sosial yang berkaitan seperti Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram, Youtube untuk membimbing pelanggan akhir mengembangkan populariti produk dan jenama berharga PERFLEX.
2- Pelbagai aktiviti promosi dan latihan diadakan dari semasa ke semasa dalam talian untuk mempromosikan produk dan jenama berharga PERFLEX melalui video, artikel atau secara langsung dalam talian.
3- Video pemasaran seperti aplikasi, projek, ujian, operasi, maklum balas pelanggan dan lain-lain akan dilancarkan setiap bulan, yang membantu pengedar menarik lebih ramai pelanggan untuk mengetahui produk dan jenama PERFLEX.

Sokongan Pengiklanan

Sokongan Pemasaran

1- Bersama-sama dengan penyelidikan dan inovasi teknologi R&D PERFLEX, PERFLEX akan terus membangun dan melancarkan produk bernilai tinggi baharu. Pengedar akan mempunyai kelebihan mutlak dalam pasaran.
2- Bahan pengiklanan percuma (katalog, poster, paparan poster), semua bahan ini akan dihantar bersama pesanan anda. Ini membantu pengedar menjimatkan kos iklan dan mencapai iklan yang lebih cekap.
3- PERFLEX akan menghadiri pameran relatif untuk mengembangkan pengaruh PERFLEX dan membantu pengedar mempromosikan produk PERFLEX di dalam negara, atau PERFLEX akan menghadiri pameran pameran atau aktiviti pemasaran yang diadakan oleh pengedar untuk membantu mereka mengembangkan perniagaan.
4- PERFLEX akan menyediakan kit alatan tertentu dan carta warna secara percuma dilampirkan dengan pesanan kuantiti tertentu. Pengedar akan mendapat diskaun tahunan tertentu jika kuantiti pembelian mencapai jumlah tertentu.
5- PERFLEX akan menyediakan latihan dan bimbingan dalam talian profesional percuma untuk pengedar, atau jurutera kami akan pergi ke bandar pengedar untuk mengadakan seminar latihan atau kami menjemput pengedar untuk belajar di China.

Sokongan Pemasaran

Sokongan teknikal
& Sokongan Selepas Jualan

1- Di mana sahaja produk PERFLEX telah digunakan, pasukan Perunding Teknikal kami akan dapat membantu anda dengan pertanyaan yang disesuaikan dan khusus projek. Kami mempunyai lebih daripada 20 tahun pengalaman dalam menyediakan sokongan teknikal sistem grouting untuk projek-projek Pembaikan, Penyelenggaraan dan Penambahbaikan komersial, kediaman dan besar.
2- Pasukan perkhidmatan pelanggan PERFLEX mempunyai pengalaman aplikasi yang kaya yang menawarkan cadangan profesional pelanggan tentang pemilihan warna, dos, membimbing pelanggan cara mengendalikan grout jubin inovasi PERFLEX, pengedap jubin grout dan salutan berfungsi, terutamanya menyediakan perkhidmatan selepas jualan yang memuaskan kepada pelanggan. Mereka sentiasa menganjurkan webinar latihan dalam talian atau di tapak pengedar kami, mengumpul maklum balas pengguna dan memindahkan ke R&D. Pasukan pemasaran PERFLEX bekerja rapat dengan arah aliran pasaran. Mereka membina jenama PERFLEX dan mengekalkan semua media sosial untuk mengembangkan populariti jenama PERFLEX.

Sokongan teknikal & Sokongan Selepas Jualan

Terma Perlindungan Pasaran yang Ketat
& Syarat Sokongan

1- Perjanjian kerjasama akan ditandatangani antara PERFLEX dan pengedar. Melarang operasi merentas wilayah dan lambakan barang. Pengurus wilayah kami akan menyelia dan mengurus aktiviti pasaran secara berterusan. Oleh itu, faedah pengedar dan pengguna akhir adalah terjamin dengan ketat dan pengedar boleh menyingkirkan persaingan sengit dan mendapat manfaat daripada kerjasama kami.
2- PERFLEX akan memindahkan semua pelanggan kepada pengedar kami di rantau mereka, termasuk pelanggan dalam talian melalui kedai dalam talian PERFLEX: www.perflexstore.com

Terma Perlindungan Pasaran yang Ketat & Syarat Sokongan

tel+86 183 9099 2093

e-mel[e-mel dilindungi]

whatsapp

#

hubungan