Tapak ini menggunakan dan menetapkan "kuki" pada komputer anda untuk membantu menjadikan tapak web ini lebih baik. Anda boleh mengetahui lebih lanjut tentang kuki ini dan maklumat am tentang cara menukar tetapan kuki anda dengan mengklik di sini. Dengan terus menggunakan tapak ini tanpa mengubah tetapan anda, anda bersetuju dengan penggunaan kuki kami.

KERJAYA

Pasukan Seluruh Dunia Membina Keluarga PERFLEX

PERFLEX ialah komuniti yang menyediakan platform untuk semua ahli berkembang dan ejen memulakan perniagaan mereka sendiri. Kami menganggap setiap ahli PERFLEX sebagai keluarga dan rakan kami. Selamat datang untuk menyertai keluarga PERFLEX.

MerekrutSelama lebih daripada 20 tahun, PERFLEX telah bergantung pada budaya korporat yang kukuh yang membina kesetiaan pekerja dan menarik bakat. Kami mengubah kaedah pengurusan kami untuk memberi lebih banyak ruang kepada semangat keusahawanan, kepada pemerolehan kemahiran baharu, kepada dialog berterusan.
Kami komited untuk mempromosikan peluang pembelajaran sepanjang hayat, mewujudkan keadaan yang menjamin pekerjaan berkualiti untuk pekerja kami dan menjadi inklusif dengan mempromosikan peluang yang sama. Kami menghormati kebebasan berpersatuan pekerja dan hak untuk berorganisasi, untuk berusaha ke arah kepelbagaian. Pekerja boleh menikmati kerja yang baik dan pertumbuhan ekonomi yang ketara.

tel+86 183 9099 2093

e-mel[e-mel dilindungi]

whatsapp

#

hubungan