Tapak ini menggunakan dan menetapkan "kuki" pada komputer anda untuk membantu menjadikan tapak web ini lebih baik. Anda boleh mengetahui lebih lanjut tentang kuki ini dan maklumat am tentang cara menukar tetapan kuki anda dengan mengklik di sini. Dengan terus menggunakan tapak ini tanpa mengubah tetapan anda, anda bersetuju dengan penggunaan kuki kami.

Mengenai Perflex

INOVASI ∙ PROFESIONAL ∙ BERKUALITI

Apa yang PERFLEX kejar adalah untuk menyediakan pengguna dengan nilai, produk jangka hayat dan penyelesaian yang mudah dan cepat. Penyelidikan dan pembangunan teknologi adalah teras pembangunan PERFLEX. Pengurusan pengeluaran dan kualiti lanjutan adalah asas PERFLEX.

Mengenai PerflexPerflex menegaskan kerja hiasan yang lebih mudah dan penyelidikan produk tahan lama dengan kekuatan teknologi tinggi, kualiti yang baik dan inovasi berterusan. Perflex menumpukan pada penyelidikan dan pembuatan produk bernilai tinggi seperti kartrij grout jubin epoksi,poliaspartik grout jubin tidak kekuningan, mortar grout epoksi, jubin kalis air & pengedap nat, lantai poliaspartik lancar, salutan kalis air poliaspartik, dll. Kami adalah syarikat yang percaya pada inovasi dan berani menerima perubahan.

Apa yang kita lakukan?

Kami menghasilkan produk jubin berkualiti tinggi, selain daripada produk, kami menyediakan penyelesaian dan perkhidmatan profesional kepada pelanggan dan rakan kongsi kami di seluruh dunia. Kami berazam untuk membawa perubahan kepada industri ini, Siri grout jubin kartrij kami adalah produk untuk menjadikan kerja grouting begitu mudah dan memuaskan. Kami pakar dalam epoksi dan polyaspartic. kami membantu pelanggan kami untuk memanfaatkan sepenuhnya bahan yang menakjubkan ini.

“Perflex ialah sebuah syarikat untuk pelanggan. Kami sentiasa memastikan produk berbaloi dengan wang yang pelanggan bayar supaya mereka akan kembali kepada kami. Itulah satu-satunya pendekatan yang kami ambil untuk meluaskan perniagaan kami, hanya kerja keras dan keikhlasan kepada pelanggan kami.” - Fred Chun, Ketua Pegawai Eksekutif

Apa yang membuat kita berbeza?

Produk kami adalah inovatif, terutamanya grout jubin kami. Grout jubin kartrij adalah mengenai aplikasi yang mudah, kualiti yang baik dan pelbagai kemasan dan warna. Pasukan R&D kami termasuk 25 penyelidik berpengalaman dalam industri ini yang bekerja rapat dengan makmal FEIYANG dan Universiti Teknologi China Selatan dan Universiti Sun Yat-sen. Ini memberi kami peluang untuk mencipta, menyesuaikan dan mengoptimumkan bahan baharu pada produk kami.

"Inovasi bukan tentang mencipta sesuatu yang hanya kelihatan mewah, tetapi sesuatu yang benar-benar berprestasi. Kami adalah syarikat untuk mencari masalah dan bekerja keras untuk menyelesaikannya. pemacu inovasi kami adalah sentiasa menyediakan produk dan penyelesaian yang berkesan dan boleh dipercayai.”— Roy Connor, pengarah Teknikal

Ketahui Lebih Lanjut P&P

Apakah visi kita?

Kami berazam untuk membawa produk dan perkhidmatan kami kepada orang ramai di seluruh dunia, mengekalkan inovasi dan membantu rakan kongsi kami berkembang dan mencapai kejayaan. Menjadikan produk selamat dan mesra alam adalah yang menjadikan perniagaan kami mampan.

"Inovasi sebenar sukar ditemui dalam industri ini. Perflex adalah perkara yang jarang berlaku. Ia sebenarnya sebagus yang kelihatan. Produk menakjubkan yang setiap hari semakin ramai pelapis di UK menyedari kecekapan, kesihatan & keselamatan serta faedah alam sekitar"— Shane Manley, Pengurus Besar Perflex UK

Ketahui Lebih Banyak Strategi

tel+86 183 9099 2093

e-mel[e-mel dilindungi]

whatsapp

#

hubungan