Tapak ini menggunakan dan menetapkan "kuki" pada komputer anda untuk membantu menjadikan tapak web ini lebih baik. Anda boleh mengetahui lebih lanjut tentang kuki ini dan maklumat am tentang cara menukar tetapan kuki anda dengan mengklik di sini. Dengan terus menggunakan tapak ini tanpa mengubah tetapan anda, anda bersetuju dengan penggunaan kuki kami.

BERITA&ACARA

Pasukan Perflex UK di TTA Tiling Show 04 Ogos 2022

Terima kasih yang tidak terhingga kepada pasukan Perflex UK, terutamanya Shane Manley untuk persembahan sempurna produk Perflex di Pameran. Terima kasih kepada semua orang yang sudi meluangkan masa dan minat anda. Semoga produk Perflex menarik perhatian anda!

 Kami mempunyai beberapa warna cantik untuk grout dalam kesan matt, berkilat dan berpasir. Banyak petani datang melawat Perflex dan mencuba grouting sendiri.


“26 orang menggunakan produk ini buat kali pertama, latihan sifar, setiap sampel kelihatan hebat, mengambil masa 5-10 minit, dalam persekitaran yang sangat sibuk, dan mereka pergi dengan bersih sepenuhnya, kecuali mereka yang tertanya-tanya jika grout berkilauan akan melekat padanya. jari mereka.”


gambar

gambar

BACK NEXT Demonstrasi Perflex di Bullen Trading Co. UK - Video

Berita Relatif

tel+86 183 9099 2093

e-mel[e-mel dilindungi]

whatsapp

#

hubungan