Tapak ini menggunakan dan menetapkan "kuki" pada komputer anda untuk membantu menjadikan tapak web ini lebih baik. Anda boleh mengetahui lebih lanjut tentang kuki ini dan maklumat am tentang cara menukar tetapan kuki anda dengan mengklik di sini. Dengan terus menggunakan tapak ini tanpa mengubah tetapan anda, anda bersetuju dengan penggunaan kuki kami.

BERITA&ACARA

Demonstrasi Perflex di Bullen Trading Co. UK - Video 03 Ogos 2022

Perflex, pakar sistem grouting jubin seluruh rumah, menunjukkan di Bullen Trading Co. Shane telah memperkenalkan grout jubin kartrij. Beramai-ramai tukang jubin datang melawat kami dan mencuba grouting dengan menggunakan pistol mendempul sendiri. Didapati bahawa grouting adalah sangat mudah dan lebihan grout selepas pengawetan juga mudah dibersihkan. Ia tidak berbau apa-apa, agak mesra alam! Banyak warna cantik dari grout jubin tersedia untuk dipilih oleh pelawat dan juga banyak jubin membeli beberapa produk grout jubin di tapak.


Kami dapat membekalkan anda dengan grout jubin kartrij berkualiti terbaik kami yang diperbuat daripada kedua-dua epoksi dan polipro. Ia sangat kalis air, anti cendawan, mudah untuk grout, tahan cuaca, oleh itu boleh digunakan untuk kedua-dua luaran dan dalaman.


横2BACK NEXT Bahan Novel Perflex mengambil bahagian dalam Ekspo Cerambath ke-36

Berita Relatif

tel+86 183 9099 2093

e-mel[e-mel dilindungi]

whatsapp

#

hubungan